Feestzaal & Events

Op de bovenverdieping van De Proeverij is er een ruimte beschikbaar voor maximum 65 personen. Deze zaal kan dienen voor vergaderingen, verjaardagsfeestjes, teambuildings,communies brunchen of andere gelegenheden. In deze ruimte is er ook een projectiescherm met beamer aanwezig. 

 

De Proeverij kan samen met u een menu samenstellen of een formule bepalen. Dit kan uiteraard, indien gewenst, gepaard gaan met een brouwerijbezoek. 

 

Voor prijzen en reserveringen kan u bellen naar 03 314 33 70 of mailen naar info@deproeverij.be


Brouwerijbezoek & brouwerijfilm

Wil je graag de brouwerij bezoeken? Dat kan! In groep van min. 15 personen en max. 30 personen kan je de brouwerij en stokerij bezoeken. De prijs voor een korte presentatie, een rondleiding en een degustatie van drie proevertjes van de verschillende bieren is €10 euro per persoon. Dat kan je ook combineren met de huisgemaakte bapas en/of een driegangenmenu.

 

Voor groepen die kleiner zijn dan 15 personen hebben we een alternatief voorzien, namelijk de brouwerijfilm. Daarin legt de brouwer het hele proces uit en krijg je ook beelden te zien van de brouwerij. Die film duurt ongeveer 15 minuten en wordt ook gecombineerd met de drie proevertjes. Dat kost €7 per persoon.  Dit kan uiteraard ook gevolgd worden door bapas en/of een menu.


Héérlijk tafelen

Met een uitgebreide menukaart willen we jullie in De Proeverij verwennen met huisbereide gerechten. We maken zo veel mogelijk zelf; het brood maken we, bijvoorbeeld, van de draf van een van de huisbieren en bij de warme dranken geven we huisgemaakte koekjes. Daarnaast werken we samen met lokale  gepassioneerde handelaars, zoals het melkveebedrijf 't Lekker Koeike en hoeveslagerij 't Zwarthof. De gerechten op de kaart maken zo deel uit van ons degustatieparadijs. 

Ook een snelle hap kan bij ons!


Live muziek

Op enkele vrijdagavonden zal er in De Proeverij live-muziek zijn vanaf 19:00. We kiezen er hier voor om beginnende en semi-beginnende bandjes en singer-songwriters te steunen en aan jullie voor te stellen. Zo kunnen jullie ook proeven van een streepje vernieuwende muziek. Op de home pagina kan u het programma van de optredens volgen. Ruime parking

Onze parking heeft plaats voor een dertigtal auto's.