Feestzaal & Events

Op de bovenverdieping van De Proeverij is er een ruimte beschikbaar voor maximum 65 personen. Deze zaal kan dienen voor vergaderingen, verjaardagsfeestjes, teambuildings,communies brunchen of andere gelegenheden. In deze ruimte is er ook een projectiescherm met beamer aanwezig. 

 

De Proeverij kan samen met u een menu samenstellen of een formule bepalen. Dit kan uiteraard, indien gewenst, gepaard gaan met een brouwerijbezoek. 

 

Voor prijzen en reserveringen kan u bellen naar 03 314 33 70 of mailen naar info@deproeverij.be


Brouwerijbezoek & brouwerijfilm

Wil je graag de brouwerij bezoeken? Dat kan! In groep van min. 15 personen en max. 30 personen kan je de brouwerij en stokerij bezoeken. De prijs voor een korte presentatie, een rondleiding en een degustatie van drie proevertjes van de verschillende bieren is €10 euro per persoon. Dat kan je ook combineren met de huisgemaakte bapas en/of een driegangenmenu.

 

Voor groepen die kleiner zijn dan 15 personen hebben we een alternatief voorzien, namelijk de brouwerijfilm. Daarin legt de brouwer het hele proces uit en krijg je ook beelden te zien van de brouwerij. Die film duurt ongeveer 15 minuten en wordt ook gecombineerd met de drie proevertjes. Dat kost €7 per persoon.  Dit kan uiteraard ook gevolgd worden door bapas en/of een menu.


In De Proeverij is het mogelijk om enkele gerechten te proeven. Onze bapas (bierhapjes) zijn bekend; bierkaas, bierworst en huisgemaakte bierkroketjes. Daarnaast is het mogelijk om enkele kleine gerechten te eten, en ook nagerechten zijn voldoende aanwezig voor de snoepers onder jullie ;-)


Live muziek

Af en toe zal er live muziek avonden georganiseerd worden in De Proeverij. We kiezen er hier voor om beginnende en semi-beginnende bandjes en singer-songwriters te steunen en aan jullie voor te stellen. Zo kunnen jullie ook proeven van een streepje vernieuwende muziek. Op de home pagina kan u het programma van de optredens volgen. Ruime parking

Onze parking heeft plaats voor een dertigtal auto's.